FAMILY AFFAIR

Een zwangerschap en een baby krijgen zijn bijzondere en ingrijpende gebeurtenissen. Omdat deze fase ook weer heel snel voorbij gaat, leg ik deze momenten graag voor jullie vast.

Ik maak foto's waarbij het gaat om de schoonheid van de zwangerschap en de baby, met een stoer randje zonder gebruik te maken van props er omheen. Ik maak gebruik van natuurlijk licht, op locatie of bij het gezin thuis.

Tevens ben ik te boeken voor Kinderfotografie en Familieshoots. 


zwanger

newborn

KIDS

 

bij twijfel, doen!

Door de vele emoties en het rollercoaster-gevoel staat je hoofd wellicht niet naar het laten maken van foto's van je hoogzwangere buik of van je baby tijdens de kraamtijd. Terwijl veel vrouwen zich achteraf niet meer goed kunnen herinneren hoe die tijd nu precies was, het gaat zo snel voorbij. Ik leg deze herinnering graag voor jullie, en voor jullie kindje later, vast.

 

leuke cadeautip

Verras een aanstaande moeder tijdens haar babyshower met een cadeaubon voor één van mijn fotoshoots! Op de valreep haar buik vast laten leggen, haar pasgeboren baby laten fotograferen of beide? Klik op de button om een cadeaubon te bestellen.