GDL Celine Wagenmakers 2566-Edit.jpg

OVER CELINE

Al sinds ik me kan herinneren heb ik een grote liefde voor fotografie en het vastleggen van prachtige herinneringen. Naast fotografie is reizen mijn grote passie, wat ik uiteraard ook met mijn camera vastleg. Ik ben altijd in voor feestjes, borrelen met mijn vriendinnen en urenlange etentjes. En natuurlijk breng ik graag veel tijd door met mijn vriend Rogier en onze kleine meid Bobbi. Een heerlijk ondernemend, ondeugend en gezellig kind! 
 

MEDIA

Gedurende 13 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de televisiebranche als Projectmanager bij bedrijven als Talpa, MTV Networks, Endemol, SBS, IdtV en FremantleMedia Nederland. In deze functies heb ik veel geleerd over composities en het in beeld brengen van mensen en emoties. Mijn creativiteit heb ik in veel producties en vormgevingstrajecten kunnen toepassen en ontwikkelen, wat mij als fotograaf ook erg goed van pas komt.
 

OPLEIDING

De afgelopen jaren heb ik diverse fotografie-opleidingen en workshops gevolgd, zoals een opleiding van ImageLab, newborn-workshops van Kelly Brown en Masafotografie, een bruidsfotografie-cursus van Karl Bannov en coaching door bruidsfotografen Marijn de Wijs, Emmily B. en Alvafotografie.  
 

MEER INFO?

I 🖤 to collect beautiful memories, dus elk bijzonder en dierbaar moment kan ik vastleggen. Hierbij ligt mijn focus op bruidsfotografie, zwangerschappen, babies en kinderen. 

Voor meer info, mail naar info@by-celine.nl of bel me op 06 17 17 32 32.