🖤 van voorgaande klanten

 
181024_ClaireDeMonte-5.jpg
“Heel blij met de mooie foto’s die Céline van mij met zwangere buik maakte! Nog dezelfde dag ontving ik alle foto’s van haar. Aanrader!”
— Claire de Monte

181110_Madelijn&Mathijs-251.jpg
“Je hebt ons een prachtige herinnering bezorgd met de bijzonder mooie foto’s van het huwelijk van Madelijn en Mathijs.

De warmte en genegenheid van bruidspaar, familie en vrienden straalt er vanaf. Je weet de juiste snaar te raken.
Een heel hartelijk dankjewel daarvoor!”
— Marloes & Hans Besse (ouders van de bruid)

190123_ArthurQueenstown-8.jpg
Life is full of surprise!! Lots of thanks to our speical guests from Holland Céline and her family.

How many times does it happen in life that your guests on the birthday of your son turns out to be a professional photograher and she was happy to take photos for our birthday boy! Boy, you are 2 yrs old now, love ya!
— Anna Wang (onze host tijdens vakantie in Queenstown / Nieuw Zeeland)

180914_Nina&Sjoerd-54.jpg
“We zijn afgelopen september getrouwd en Céline overtrof onze verwachtingen. We zijn erg tevreden met het resultaat en afwerking van de foto’s!

Céline heeft haar hart op de juiste plaats en met haar vriendelijke en aangename aard voelden wij ons (en ook onze vrienden/familie) meteen op ons gemak voor haar camera. Professioneel, ontspannen en vlot: een aanrader!”
— Nina & Sjoerd Dijkstra

190323_Jamie-15.jpg
“We hebben een photoshoot by Céline gedaan in het Westerpark van ons 1 jarige dochtertje. Vanaf het moment dat we het park inliepen was er al een gezellige ontspannen sfeer. Céline nam rustig de tijd om goede plekken uit te kiezen en had oog voor detail wat betreft de omgeving maar ook voor Jamie. Met duidelijke aanwijzingen voor ons wat we moesten doen en hoe Jamie er het beste op kwam. Maar allemaal op een hele relaxte manier en dit is ook op de foto’s terug te zien. Binnen 2 dagen kregen we de foto’s al en ze zijn echt zo mooi geworden! We zijn er heel blij mee en gaan over een tijdje zeker nog een keer.”
— Chantal Rodigas

180824_Marloes&Stefan-251.jpg
“Tijdens het kennismakingsgesprek viel ons meteen al op dat Céline heel fijn en relaxt is. Ze luisterde super goed naar onze wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat ze er is, ze helpt je tijdens de foto’s en geeft je veel zelfvertrouwen. Mijn man en ik staan beiden niet graag op de foto maar bij Céline gaat het vanzelf.

De foto’s kregen we al vrij snel en het resultaat was super, ze had de juiste momenten weten vast te leggen en we hebben een hele mooie herinnering aan een hele mooie dag!”
— Marloes & Stefan

180812_OpeningJules-44.jpg
“Céline heeft hele mooie foto’s gemaakt op de opening van ons restaurant, Café Bistro Jules in Den Haag. Van iedereen hele spontane foto’s en je hebt bijna niet door dat ze er is.

Ook de service nadien was top! De foto’s waren heel snel bewerkt en ook het bestelde fotoboek lag binnen notime op de mat. Thnx Céline!!”
— Margot Juray

180704_Sky-11.jpg
“Ontzettend blij met het resultaat van de foto’s ondanks dat ik er zelf niet van houd om op de foto te gaan. Vaak neem je het je voor om foto’s te laten maken en dan komt het er niet van.

Een aanrader!”
— Denise Arnout

Violet&Douwe-111.jpg
“Onze trouwfoto’s zijn geweldig! Hele mooie foto’s met veel leuke details. Het gaat lastig worden om ‘maar’ 50 topfoto’s voor het fotoalbum te selecteren!

Céline schiet niet alleen prachtige plaatjes, maar is ook een super leuk persoon die je graag de hele dag in de buurt hebt!”
— Violet & Douwe

IMG_1571.jpg
“Ik vond het echt TE GEK om een maternity en newborn shoot te doen met Céline! Met de maternity shoot had ze supergave en creatieve ideeën. Ik vond het fijn dat ze heel gericht instructies gaf en tegelijkertijd vroeg wat ik zelf mooi vond. 

Met de newborn shoot vertrouwde ik de kleine al gauw voor 100% aan haar toe; ze was heel lief en voorzichtig met hem. En wat een engelengeduld als hij even niet meewerkte! En net als met de maternity shoot had ze geweldig leuke ideeën, maar houdt ze ondertussen ook rekening met wat jijzelf juist wel/niet mooi vindt.”
— Sophie Rietveld

image.png
“Super bedankt voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt voor onze klant Federated Insurance, erg blij mee!”
— Esmee Weerden

IMG_2241.jpg
“We are delighted with Céline’s photos of our newborn. Céline is great with the camera, she is creative, patient and shows very good taste in her choices. 

On the entrepreneur and service side, Céline is communicative and open, welcoming us to share our opinion, always accommodating our wishes. All combined, the result was astonishing and we definitely recommend her with 5 stars!”
— Lourenco Costa

IMG_1781_bewerkt.jpg
“Céline heeft onze knappe kerel op de foto gezet, met een super resultaat! Wat ik erg fijn vond is dat Céline de tijd nam voor de voorbereidingen (klaarzetten van apparatuur), bespreken van mijn wensen en of ze nog ergens rekening mee moest houden omtrent Jelte.

Tijdens de shoot was Céline erg lief en rustig voor Jelte, als hij even moest huilen nam ze hem even op schoot om hem weer rustig te maken. Ook had ze een klein kacheltje bij zich voor Jelte zodat hij het niet koud kreeg, lief!

Dank je wel lieve Céline, ik hoop dat je nog vele shoots mag maken!”
— Karin Groen

QR7A2751.jpg
“Super blij met de foto’s van Céline - ik houd helemaal niet van poseren en foto’s van mezelf - maar Céline stelt je heel erg op je gemak en geeft hele goede aanwijzingen. Leuk om deze bolle buik foto’s te hebben als herinnering voor later! Dank!”
— Leentje Deboiserie

QR7A3393.jpg
“Prachtige foto’s!! Céline neemt alle tijd en laat zowel de baby als moeder zich helemaal op haar gemak voelen! Ze luistert goed naar je wensen en we kregen de volgende dag al alle foto’s. Céline heeft niet alleen prachtige foto’s van onze dochter maar ook van ons gezinnetje gemaakt!”
— Michelle De Leau

QR7A3436.jpg
“Op de foto gaan is niet mijn favoriete bezigheid. Ongemakkelijk en onnatuurlijk is vaak het resultaat als ik weet dat er een foto genomen wordt. Toch wilde ik heel graag mooie foto’s van Lucy en mij tijdens deze bijzondere periode waarin we uitkijken naar de komst van een lief, klein zusje.

Céline kwam gezellig bij ons thuis en zorgde voor een ontspannen en leuke setting waarin ze ons gewoon vastlegde terwijl we samen bezig waren. Het voelde niet als ‘poseren’.

Diezelfde avond werden de foto’s al gedeeld, superleuk! Céline is flexibel, creatief en zorgt voor een goede sfeer; essentiële ingrediënten voor een succesvolle fotoshoot!”
— Petra van Veldhooven

QR7A3914.jpg
“Céline heeft zowel tijdens mijn zwangerschap foto’s gemaakt als van Tom toen hij 9 dagen oud was. De foto’s zijn prachtig geworden!

Céline stelt je op je gemak, kan goed met baby’s overweg, neemt een kacheltje mee zodat het behaaglijk is en luistert ook goed naar je wensen. Een absolute aanrader!”
— Kristel Versluis

QR7A4248.jpg
“Zijn zulke leuke foto’s geworden! In een hele relaxte sfeer, Djana vond het geweldig! Dankjewel!”
— Bianca Kolder
“Super gezellige ochtend! In een relaxte sfeer. Céline is rustig en geduldig je voelt je op je gemak bij haar. Waardoor me nichtje zich veilig voelde en er erg van genoot. Met als resultaat super mooie plaatjes! Dankjewel Céline!”
— Claudia Kolder

QR7A4972.jpg
“Blij met de prachtige foto’s van Celine!”
— Maureen Ox

QR7A7530.jpg
“Céline heeft een uitzonderlijk talent voor het vastleggen van precies datgeen wat je kind zo typeert.

De belichting is fantastisch en zelfs al is je baby zo beweeglijk als wat, Céline beweegt lekker soepel mee met een prachtig eind resultaat.

Dank Céline je bent een topper!”
— Céline Prins

QR7A7609.jpg
“Heel blij met het resultaat van mijn zwangerschapsshoot.

Ik voelde me tijdens de shoot heel erg op mijn gemak, gezellige ochtend gehad, foto’s had ik binnen no-time binnen en die zijn gewoon echt heel mooi geworden! Precies wat ik wilde; natuurlijk en niet te geposeerd.

Leuk voor later! Dankje Céline!”
— Alyssa Friskes